top of page

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känsla av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta också fysiskt i kroppen på olika sätt.


Hur funkar det?

Reiki ger djup avslappning som leder till att man kan lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi på rätt sätt och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.

Som arbetsgivare kan du ansluta dig till ActiWay, som är en tjänst där man kan söka bland annat Reikiutövare i sin region. Arbetstagaren behöver bara uppge en kod hos friskvårdaren, och besöket läggs på en gemensam faktura för hela företagets friskvård, även om arbetstagarna väljer olika utövare eller olika typer av friskvård.

Läs mer på ActiWays hemsida.

bottom of page